• Suntem pe plus! Economia României chiar crește. Chiar dacă estimările erau proaste. PIB-ul a crescut cu 2,1% în trimestrul doi față de primul. Creșterea e și mai mare atunci când comparăm semestrul unu față de semestrul unu al anului trecut – avem cu 5,8% mai mulți bani.
  • Elon Musk a mai supărat câteva milioane de oameni. A postat pe Twitter că vrea să o cumpere pe Manchester United – dar mai târziu a spus că „e doar o glumă”. Patronii lui United cer aproape cinci miliarde de dolari pe ea.
  • Și mersul pe jos nu face doar piciorul frumos, ci și omul sănătos. Un studiu făcut pe 100.000 de oameni, în ultimii 30 de ani, te asigură de sănătate dacă te miști măcar două ore pe săptămână.
  • Fanii lui David Popovici au o problemă – apa de la piscină e mai scumpă decât apa de băut. Belgienii sunt primii care – din cauza secetei – împart facturile în funcție de cum folosești apa.
  • S-a schimbat schimbarea. Propunerea din legile educației ca bacalureatul să aibă din 2027 o singură probă scrisă, la mai multe materii, ar putea fi schimbată. Gramatica poate intra la BAC ca materie separată, să nu mai scrie absolvenții „mi-au” ca pisica.
  • Pentru că bicicliștii întrec orice limită, limita poate apărea prin lege – viteza maximă pe șosele – 30 de kilometri pe oră. Trebuie și plăcuțe de înmatriculare!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri