Razan Tupa, Adrian Bogdan si Theodor Stolojan, fost prim-ministru al României juriul de astăzi.

  • Ne-a luat valu’ și-am sărit calu’! Băncile, nu noi – care au cam exagerat cu dobânzile – le ceartă Guvernatorul BNR. Isărescu le reproșează că nu ridică suficient și dobânzile la depozite. Si culmea! Numărul românilor care imprumută bani de la bănci crește!
  • Recensământul poate dovedi că este bai mare în Baia Mare, Buzău și Botoșani – orasele care scad sub 100.000 de locuitori trebuie să redimensioneze numărul functionarilor – vor fi mai putini politisti locali – consilieri, dar si farmacii plus bani de la buget. Cum poate fi re-desenată harta României – azi la STIU.
  • Care criză de energie? Azi vei sti povestea primarului ambitios – isi propune cel mai luminat Crăciun din lume! Explicatia perfectă: „Să vedeți ce LED-uri eco pun!”
  • O investigație fără precedent în America. Agenții FBI au scotocit prin casa lui Donald Trump, din Florida. Mi-au spart până și seiful, a spus Trump, o practică demnă de lumea a treia.
  • România Educată se face cu bugetul mare… la soare. Secretul directorilor de școli din Ardeal: se perfectionează la cursuri de formare in… Tenerife.
  • Primul vas cu cereale plecat din Ucraina nu poate deveni un simbol al intrării în normalitate. Nu mai ajunge în Liban, s-a oprit undeva pe coasta Turciei și așteaptă să găsească un cumpărător. Cei care comandaseră porumbul spune că întârzierea este de cinci luni și nu îl mai vrea.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri