În juriul de astăzi: Oana Matei, Alexandru Orian și Balazs Barabas

  • Psihologii cer să fie interzisă prin lege discriminarea pe bază de… snobism. Pentru că prea mult suferă la școală copiii clasei muncitoare, sau în spitale – pacienții cu kilograme în plus
  • Lovitură pe scara evoluției! Ființele umane se declară învinse de… inteligența artificială! Creierul ia cele mai bune decizii … atunci când este influențat de device-uri.
  • Ne-am luat atât cu Covid-ul că am uitat de alte boli. Americanii se tem că revine în actualitate o boală teribilă – poliomielita.
  • Zi istorică! Azi, la aproape cinci luni de la inceperea razboiului. Rusia si Ucraina au semnat prima intelegere. De sâmbătă va fi permisă trecerea grânelor și a mărfurilor esențiale, cum ar fi uleiul de floarea soarelui, din trei porturi ucrainene. Rusia va putea să își vândă in afara țării îngrășămintele agricole.
  • Conceptul de preț dinamic – ca la Uber – intră si pe piața biletelor de la concerte. Bruce Springsteen vinde mai scump, cu cât mai mulți oameni se anunță că vor să meargă la același concert. Din cauza biletelor de 4-5.000 de euro, fanii sparg discurile artistului.
  • Guvernul Ciucă pierde pentru că nu stie să numere. L-a invins recensământul si recunoaște că sunt probleme în orașele mari. Guvernanții se intreaba dacă doua luni si două amânari sunt de ajuns sau prelungesc iar până ies toți românii la număr.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri