Laura Buciu, Balazs Barabas, și antreprenorul Mihai Robu sunt juriul de astăzi. 

  • Un pas spre sănătate! Federatia engleză interzice fotbaliștilor să lovească mingea cu capul la meciuri. Se aplică insa doar copiilor sub 12 ani.
  • Foamea de combustibili face Occidentul să bată din nou palma cu Orientul. Macron s-a intalnit azi cu presedintele Emiratelor, iar Ursula a mers in Azerbaidjan. După ce Saptămâna trecuta Biden a fost in Arabia Saudită – țară pe care in campania electorală a numit-o paria, iar pe conducătorul ei – criminal.
  • Sătui să tot piardă alegeri, PSD-istii sunt gata, să mearga chiar pe un om care nu e de la ei din partid. Seful Ciolacu spune că se dă la o parte – pentru victoria finală. In peste 30 de ani de la revolutie incoace, social-democratii – au castigat doar 3 din cele 8 curse pentru prezidentiale – toate prin Iliescu.
  • Viitorul coletelor este… în aer. Europenii pregătesc autostrăzile cerului – pentru dronele care iti aduc coletul cu viteza dorinței! Britanici pregătesc un proiect de 300 de milioane de euro pentru un traseu de 260 de kilometri.
  • „Omenirea riscă să se sinucidă în masă”, a spus azi seful Natiunilor Unite, Guterres. Pentru felul in care s-a purtat cu natura. Azi a fost cod roșu de caniculă în Marea Britanie, un „risc pentru viață” avertizează Agenția Națională pentru Vreme. Au fost peste 40 de grade si in Spania, Portugalia, Grecia si Franta – țări devastate de incendii. Germania a pierdut in ulitmii ani 80 de miliarde de euro – vinovații: căldura si inundațiile.
  • Să spui „Bună ziua” chiar ii face ziua mai bună unui apropiat. Psihologii au demonstrat că mesajele de salut date pe messenger sunt mai prețuite decât un mic cadou.
  • Zelenski i-a suspendat din funcție pe șeful de Securitate și pe procurorul superior al Ucrainei care sunt investigați pentru trădare. Zelenski spune că peste 60 de foști angajați ai statului lucrează acum împotriva Ucrainei în zonele ocupate de ruși.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri