Răzvan Țupa, Marcela Feraru și invitatul special – Codruța Vulcu, directorul festivalului ARTmania, sunt juriul de astăzi.

  • Încă o medalie de aur pentru David Popovici. Românul a câștigat medalia de aur la 50 de metri liber la Campionatul European de Înot pentru juniori. David Popovici a câștigat 4 medalii la ediția din acest an – trei de aur și una de argint.
  • „Dar ce-ar fi dacă îmi vând apartamentul și îmi cumpăr casă în Grecia sau Italia?” – e întrebarea pe care si-o pun tot mai mulți români tentați de business. Casele din Grecia, Italia și Cipru sunt singurele care s-au ieftinit din 2010 încoace.
  • Românii s-au prins in sfarsit că nu mai avem profesionisti. Cu 300 de milioane de euro, bani din PNRR, vor fi construite 10 campusuri pentru învățământul dual – elevii și studenții vor face practică la companii ca să iasă din școli buni de muncă.
  • O fi culoarea purității, dar sportivele nu o mai vor. „Nu ne simțim bine în alb când suntem în perioada menstruală – schimbați-ne echipamentul!” – este apelul unor fotbaliste din naționala Angliei – susținute și de jucătoare de tenis de la Wimbledon.
  • Chiar dacă vrea să scape de Boris Johnson, Partidul Conservator nu vrea să facă alegeri anticipate în Marea Britanie. Se teme că va ajunge in opozitie.
  • Nici Japonia nu mai este exemplu de securitate. Fostul prim-ministru Shinzo Abe a fost asasinat în stradă de un fost angajat al marinei japoneze. Criminalul a folosit o armă artizanală, lipită cu scoci.
  • Până la urmă a ieșit că n-a fost blat! Sepp Blatter și Michel Platini, foștii șefi ai FIFA și UEFA, au fost achitați azi de acuzațiile de corupție de un tribunal elvețian.
  • Animalele de companie sunt ingredientul perfect pentru fericire. Pozele de pe Instagram le-au dat ceasurile peste cap cercetătorilor care măsoară starea de bine.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri