• Culmea discriminării. Femeile au risc dublu să rămână blocate în mașini după accidente, pentru că manechinele folosite la teste sunt bărăbătești.
  • Bucurestenii au injurat devreme azi. De vremea rea, dar si de vremea pe care o pierd cei de la Primărie care nu reusesc niciodată să evite inundațiile. După ce traficul a fost dat peste cap, Primăria a venit cu un mesaj pe Facebook. „Tocmai am pregătit un kilometru de conducte” – Pentru apa caldă de la iarnă!
  • A apărut programul prin care plătești cu zâmbetul și cu gesturile. Încruntații sunt invitați să își schimbe părerea despre viață, altfel banii rămân pe loc și nu se face tranzacția.
  • Armata Română își arată mușchii la cea mai mare expozitie de tehnică militară din Europa de Est, care a început azi la Bucuresti. Lansatorul de rachete Himars, elicopterul Black Hawk și avionul Spartan au fost vedetele cu care ai noștri s-au lăudat în fața străinilor, acum când rușii și ucrainenii au ajuns la 84 de zile de război.
  • Aplicațiile de dating la control! Un grup de cercetători au descoperit că aplicațiile nu aduc succesul pe termen lung si nici iubirea. Asta pentru că oamenii sunt păcăliți de calități strălucitoare și superficiale.
  • Ce nu face un politician pentru voturi? Premierul Australiei s-a băgat la fotbal la o școala și a dat peste un copil. Conducerea școlii îl suspectează pe elev că este fan al opoziției.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri