• Ucraina acuză Rusia că a fost bombardată prea agresiv – bombe cu fosfor ar fi căzut azi peste Mariupol. Ucrainenii se bucură de o altă victorie. Au ieșit campioni la Eurovision. Problema este că unele țări – de exemplu România – au votat altceva – iar organizatorii au dat voturile Ucrainei.
  • Uniunea Europeană este gata să intervină pe piața gazelor naturale, dacă Rusia oprește livrările. În caz de urgență, prețul gazelor naturale va avea o limită maximă. Pentru că populația se va confrunta cu costuri insuportabile, UE va închide ochii dacă țările care cumpără gaze de la ruși vor plăti cu ruble.
  • Telefonul mobil te face imobil. Cercetătorii americani au descoperit că privitul în jos, spre ecranul telefonului, pune pe gât o presiune de 12 kilograme și îți distruge coloana vertebrală.
  • NATO crește si mai mare. Ministrii Apărării din țările NATO au stat azi de vorbă și s-au decis: Suedia și Finlanda pot intra în cea mai puternică alianță militară din lume. De la Moscova, Putin le-a răspuns: le-a tăiat gazul.
  • Războiul din Ucraina aduce la mutări majore pe piața alimentară. India, al doilea mare producător de grâu din lume, exportă grâu doar în condiții speciale aprobate de guvern.
  • Copii, voi stați cuminți! Tinerii sub 16 ani nu mai au voie să se filmeze LIVE pe net, iar de la zece seara – toată lumea la somn – internetul li se închide. Deocamdată se întâmplă în China.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri