Condusul mașinii: o joacă de copii. Un șofer și-a lăsat bebelușul de câteva luni la volan pe Valea Oltului. Argumentul – mașina era oricum pe pilot automat.

Preoții germani vor mai multă culoare în rândul enoriașilor. Ei nu se abțin de la binecuvântarea cuplurilor homosexuale, chiar dacă Biserica Catolică consideră acest lucru un păcat.

Consumul excesiv de alcool este dăunător chiar și în vacanță, autoritățile din Ibiza și Mallorca interzicând barurilor și restaurantelor să ofere clienților mai mult de șase băuturi alcoolice pe zi. Aveți grijă, totul se închide la 21:30.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Inflația face 13-14 cu romanii. Inflația a crescut la aproape 14%. Acest lucru ne lovește acolo unde ne doare cel mai tare: la alimente și combustibil.

OMS este din nou în alertă? Este o epidemie de dragoste în Missouri. „Virusul” ale cărui simptome sunt fluturii în stomac a făcut deja primele victime: 10 asistente medicale și un ginecolog-obstetrician, toate însărcinate simultan într-un spital din Liberty.

Motivul halucinant pentru care angajații vor să renunțe la ideea de a lucra de acasă: le este dor de bârfele de la birou.

Partenerii noștri