Imnul secuiesc cantat de nationala de hochei a devenit subiect de discutie in coalitia de guvernare si motiv de ancheta pentru federatia de hochei.

Ce sarbatoresc romanii astazi, Ziua Regalitatii sau Ziua Independentei? E motiv de disputa intre politicieni si regalisti. Cat a fost monarhie, Romania avea ziua nationala pe 10 mai.

Singur acasă – varianta sud-coreeană! Noul președinte Iun Șochiu nu vrea să stea în reședința președinților din cauza șamanilor care l-au avertizat: riști să ajungi la pușcărie, ca cei dinaintea ta!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Traiesti pe credit? ai grija la buzunare. ROBORUL a ajuns astazi la cea mai mare cotatie din ultimii 9 ani. Stai ACASA daca iti pasa si… daca iti mai permiti sa o platesti.

Zapezi de 3 metri pe TRansAlpina. E nevoie de schiuri si manusi pentru muncitorii care vor sa deszapezeasca drumul pentru turistii care abia asteapta sa iasa la soare si la iarba verde.

Urmașii Madonnei nu o să aibă probleme să își găsească arborele genealogic. Diva a născut un copac în metaverse și speră să și rodească – NFT-uri de milioane.

Partenerii noștri