• Curtea Constitutională a României își caută judecători. Camera Deputaților are de ales unul dintre – un judecător scos din magistratură, un procuror care l-a plagiat pe primul si un candidat de la AUR, care se uită la ei – știe din start că nu are nici o șansă.
  • O nouă amenințare a Rusia asupra României. România și Polonia sunt primele țări spre care ar putea zbura rachetele rusești cu rază lungă de acțiune, scrie Pravda, fostul cotidian al Partidului Comunist de la Moscova – ziar care susține că Rusia se simte îndreptățită să lovească tehnica militară NATO din Europa.
  • Șapte românce din zece spun că nu au timp pentru odihnă și relaxare. Cele mai multe nu își găsesc nici măcar o oră pe zi pentru pasiunile lor.
  • Influencerii au ajuns subiect de cercetare în universitățile din România – O lucrare doctorală analizează cum fac publicitate influencerii. O concluzie aparent surprinzătoare este că fanii social media dau like mai des la reclamele pe care scrie publicitate decât la cele ascunse.
  • Dai lovitura sau dai faliment? Când pensionarea devine ca un joc de noroc – Marea provocare e să primești pensia în Bitcoini.
  • Uleiul de floarea soarelui poate să nu fie din floarea soarelui. Cu pretextul crizei din Ucraina, producătorii de alimente din Franța au voie să treacă în rețete alt tip de ulei – și să îi pacalească pe clienți.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri