• Economia – cea mai bună armă. Invazia lui Putin peste Ucraina ne dă lecția perfectă despre cum să ne întărim ca să vindem noi mărfurile pe care, până de curând, luau bani rușii si ucrainenii. Rusia și Ucraina produc un sfert din grâul de pe piețele mondiale și 80% din uleiul de floarea soarelui.
  • Și azi a fost întâlnire între ruși și ucraineni, tot ca să fie pace, dar tot cu amânare. Pe fir a intrat și China. Americanii spun că rușii le cer ajutor militar chinezilor? „Cine noi? Nu e adevărat” – e contra venită dincolo de Marele Zid.
  • Lecția de misoginie – primarul Londrei vrea o nouă materie pe băncile școlii, ca să nu mai sufere femeile de vechile mentalități.
  • A disparut pandemia, dar Arafat și departamentul lui de urgență cer o nouă treabă de care să se ocupe statul – să avem departamentul care se bate cu știrile false.
  • Ramași de azi noapte fără Instagram, rușii au liber la gavarit pe Telegram. Putin le-a tăiat accesul, o răzbunare pentru că firma mamă a Facebook, META, dă voie ucrainenilor să scrie mesaje violente împotriva invadatorilor ruși.
  • Cu avânt, la recensământ! Site-ul special s-a blocat la primele ore ale dimineții, în ziua în care a început recensământul pe net. Pagina a fost proiectată să reziste la 1.200 de accesări pe secundă – prea puțin pentru o zi liberă, românii s-au înghesuit ca de Black Friday.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri