• Românii au șters pandemia și războiul din Ucraina. Un nou episod din prostia omenească – să cumperi benzină la pungă, iar ISU să nu aibă nici o reacție față de invitațiile la incendiu.
  • Curățati drumurile si vopsiți copacii! Vine la noi vicepreședinta Americii. Kamala Harris se întâlnește mâine cu Iohannis, iar poliția le cere șoferilor să o lase mai moale cu circulația timp de 5 ore, să nu ne facem de râs cu traficul.
  • Pentru că planeta nu ne mai este de ajuns, trebuie să colonizăm spațiul, așa că cercetătorii de la NASA studiază cum e să faci sex în spațiu. Ai spațiu, dar nu prea ai timp… OMS aduce o nouă frică: Aveți grijă! Pandemia ar putea agrava problema consumului de alcool în Europa.
  • Azi se împlinesc două săptămâni de când a început războiul din Ucraina. Tot azi a fost și a patra rundă de negocieri pentru pace. A câștigat războiul; nu s-a rezolvat nimic la întâlnirea din Turcia a miniștrilor de externe rus și ucrainean.
  • Încă o lovitură pentru oligarhii ruși! Șapte au fost taxați azi de guvernul britanic. Printre ei și Roman Abramovici, patronul campioanei Europei la fotbal, Chelsea. Nu are voie nici să o vândă, nici să transfere jucători, nici să vândă bilete pentru spectatori.
  • Cum e posibil așa ceva? Asta e descoperirea care arată războiul sexual între generații. Adulții de peste 65 de ani o fac mai des decât nepoții lor care sunt prea stresați. Rezultatul: sunt mai bine dispuși și au o poftă mai mare de viață.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri