• Șeful armatei din India a murit într-un accident aviatic după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Alături de el mai erau 12 persoane, inclusiv soția lui. Toți au murit, cu excepția unui singur ofițer care se află în stare gravă la spital.
  • După America și Australia – și Marea Britanie a anunțat că va boicota – Jocurile Olimpice de iarnă care incep la Beijing peste doua luni. Boris Johnson i-a criticat pe chinezi că nu respectă drepturile omului. Dupa Biden si Boris boicoteaza diplomatic Olimpiada de Iarna Beijing
  • Catedrala Sagrada Familia din Barcelona și-a inaugurat astăzi – cel mai înalt turn – are 138 de metri. Asta nu e tot – în vârful lui a fost pusă o stea ornamentală cu douăsprezece colțuri făcută din sticlă și inox, cu cristale pe margini care vor lumina ziua și noaptea.
  • O femeie din San Francisco a fost arestată după ce furat de 120 de ori din magazine. Ea a mai fost prinsă de polițiști luna trecută, când a furat dintr-un mall bunuri în valoare de 40 de mii de dolari. După ce a fost eliberată, s-a apucat să fure din nou chiar dacă avea legată de picior o brățară de monitorizare.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri