• Europa intră in lockdown de mâine, dar România poate renunța la unele restricții. Ce decide guvernul – pentru că incendența scade de la zi la zi.
  • Palma renaște din propria cenușă. Acum turiștii vor sa viziteze fosta insulă a distracțiilor pentru că o consideră noul Pompeii.
  • Asta-i culmea jocului iun deplasare, o echipa din Tahiti a batut 16.000 de kilometri pana in Franta, ca sa joace un meci de cupa. Drumul a durat 34 de ore. Bine ca tahitinii au fost invinsi, atlfel, cine stie, pana inf finala ar fi traversat globul de cateva ori.
  • Câte schimbări poți să faci la pauză, în fotbal? Ei bine, în politica de la noi poți schimba și premierul, după buna înțelegre. Asta e propunerea cu care Cîțu și Ciolacu vor merge la Iohannis – câte un prim ministru, prin rotație, unul de la PNL, unul de la PSD.
  • Băgăm cărbune… pentru un viitor mai verde pe planetă, că vorba aceea: planeta de la COP se-mpute. S-au văzut liderii lumii, s-a discutat, s-a analizat, s-a hotărât: continuăm cu extracțiile de cărbune până la noi ordine.
  • Americanii au descoperit viața mai puțin inteligentă pe o „planetă” foarte apropiată de ei – Europa! Nu e vorba de satelitul lui Jupiter, e chiar continentul nostru. Mulți americani nu știu unde e Europa pe hartă, dar susțin că tarie ca aici oamenii sunt mai puțin inteligenți decât în Statele Unite.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri