La Teheran, o banda de hoti a atacat o camioneta pentru a fura cateva sute de doze de vaccin. Noi suntem oameni pasnici. Le aruncam de buna voie. Iata cateva dintre povestile mele.

  • Guvernantii incep sa afle in ce secol traim si vin cu o masura revolutionara pentru invatamant – informatica obligatorie in scoala primara.
  • Dupa blocurile gri… rasar cinematografe – in Timisoara, lumea dă Netflixul pe socializarea de cartier.
  • Si… femeile care alearga pe tocuri stiu ce vor – nu alearga dupa barbati , ci dupa marele premiu de la campionatul mondial de alergat pe tocuri.

Parisul merge incet spre viitor – de maine, viteza maxima legala in cea mai mare parte a orasului e de 30 km/h. Iata stirile mele.

  • Un fenomen recunoscut de ministrul sanatatii, Ioana Mihaila, intr-un interviu pentru Aleph News – vaccinuri aruncate in chiuveta si certificate de vaccinare eliberate de medici pentru cativa lei.
  • Proteste ample in Franta – 180.000 de oameni au iesit in strada sa strige impotriva masurilor anti-covid.
  • Si… O poveste traznita din America – un barbat si-a dat in judecata parintii pentru ca i-au aruncat la gunoi colectia de reviste si dvd-uri pentru adulti. Instanta i-a dat dreptate, iar parintii trebuie sa ii plateasca acum despagubiri de 30.000 de dolari.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Teona Gherasim, Ștefan Ionescu și Ioana Vișănescu

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri