Noua atracție pentru turiștii din Franta e un autobuz care merge și pe apă și pe asfalt. „Rațele din Paris” – e compania care a venit cu ideea. Povestile zilei

  • Avem drumuri, dar avem masini. Si dăm si la altii – cea mai vanduta masina in Europa in luna iulie e una românească – Dacia Sandero.
  • Incă o acuză pentru fortele Vestului care au plecat in graba din Afganistan. Britanicii au lasat in ambasada lor numele afganilor care au colaborat cu armata Statelor Unite. Sunt liste ale morții, scrie Politico. Pentru ca talibanii vor sa ii omoare.
  • Președintii din Romania si Moldova – Iohannis și Maia Sandu s-au întâlnit la Chișinău de ziua independenței Moldovei. La întâlnire au fost și președintii din Polonia și Ucraina.

O poveste traznita vine din Norvegia, care ii amendeaza cu 300 de euro pe cei care la granita fac pipi spre Rusia. Povestile mele

  • Spitalele din Bucuresti descopera ca nu au paturi de Terapie Intensivă – Culmea e ca in Romania azi au fost doar 238 de pacienti la terapie intensivă – fata de acum 6 luni, cand erau si 1400.
  • Ministerul Educatiei de la noi descoperă intimitatea – nu ii va mai intreba pe copii unde lucreaza parintii. Nicio problema – scrie pe Facebook.
  • S-au gasit droguri la Parlament – vorbele minerului de acum 3 decenii sunt de actualitate. Un membru AUR a fost prins cu un pliculet suspect in timp ce voia sa intre in Parlament – anuntă Politia. Un agent SPP l-a descoperit.

Juriul emisiunii ȘTIU: Bogdan Ciucă, Andreea Burnar și Bianca Tudor

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri