• Un infractor în serie este căutat de poliție pentru că smulge pantofii din picioarele femeilor într-o serie de infracțiuni bizare în New York.
  • Hoțul de pantofi a „descălțat” până acum trei femei.
  • Atacurile au avut loc în Brooklyn și Queens, și datează din ianuarie.

Un infractor în serie este căutat de poliție pentru că smulge pantofii din picioarele femeilor într-o serie de infracțiuni bizare în New York, au anunțat autoritățile, notează New York Post.

Hoțul de pantofi a „descălțat” până acum trei femei. Atacurile au avut loc în Brooklyn și Queens, și datează din ianuarie, a declarat poliția.

Prima infracțiune a avut loc pe 24 ianuarie, când, în jurul orei 9 dimineața, a urmărit o femeie în vârstă de 24 de ani într-o clădire de pe Utica Avenue 739 din East Flatbush, Brooklyn, de unde a plecat cu pantoful ei drept, a declarat poliția.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Pe 9 februarie, în jurul orei 11.00, hoțul a furat un adidas Nike stâng de la o femeie de 24 de ani în stația de metrou Grand Army din Park Slope, Brooklyn, a declarat poliția.

Acea victimă a declarat atunci poliției că bărbatul i-a smuls pantoful de alergare Nike, evaluat la 40 de dolari, chiar de pe picior. Ea a spus că nu a existat nicio interacțiune cu suspectul înainte ca acesta să smulgă pantoful.

Săptămâna trecută, pe 24 mai, în jurul orei 12:15 p.m., suspectul a lovit din nou când a luat un pantof stâng de la o femeie de 24 de ani în interiorul pieței comerciale Rego Center, situată pe 96-05 Queens Boulevard, în Rego Park, Queens.

Partenerii noștri