• Un bărbat a acoperit parțial cu vopsea roșie statuia „Bewitched” din Salem, SUA, a declarat poliția.
  • Martorii au sunat la poliție luni, 6 iunie, în jurul orei 17:00, pentru a raporta că cineva a vopsit cu spray statuia de bronz.
  • Statuia o înfățișează pe actrița Elizabeth Montgomery în rolul personajului principal Samantha Stephens din serialul din anii 1960.

Un bărbat a acoperit parțial cu vopsea roșie statuia „Bewitched” din Salem, SUA, a declarat poliția, notează AP News. Martorii au sunat la poliție luni, 6 iunie, în jurul orei 17:00, pentru a raporta că cineva a vopsit cu spray statuia de bronz, a declarat marți căpitanul John Burke.

Statuia o înfățișează pe actrița Elizabeth Montgomery în rolul personajului principal Samantha Stephens din serialul din anii 1960 – stând pe o coadă de mătură în fața unei semilune.

Un ofițer care se afla în zonă a observat un bărbat care se potrivea descrierii martorului vandalului și, după o scurtă urmărire, a arestat un locuitor al orașului, în vârstă de 32 de ani, sub acuzația de distrugere a proprietății, rezistență la arestare și tulburarea ordinii publice, a declarat Burke.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Suspectul, care „trecea printr-o perioadă dificilă și a vrut să facă ceva pentru a fi arestat”, potrivit unui procuror, a fost reținut pe o cauțiune de 500 de dolari la audierea de marți. Avocatul său a declarat că acesta locuiește într-un adăpost de două săptămâni, de când s-a încheiat căsnicia sa, și că și-a căutat un nou loc de muncă.

Vopseaua roșie de pe jumătatea superioară a statuii a fost deja curățată, a declarat Burke.

Statuia a fost ridicată în 2005 în orașul celebru pentru procesele vrăjitoarelor din 1692, în ciuda protestelor unora care au spus că aceasta banalizează tragedia proceselor.

Partenerii noștri