• Un bărbat din Japonia a devenit, la 83 de ani, cea mai în vârstă persoană din lume care a traversat Oceanul Pacific fără escală.
  • Kenichi Horie deține mai multe recorduri Guinness World Records.
  • Sâmbătă, 4 iunie, el a stabilit un record, devenind cel mai bătrân navigator solitar din lume care a traversat fără escală Oceanul Pacific.

Un bărbat din Japonia a devenit, la 83 de ani, cea mai în vârstă persoană din lume care a traversat Oceanul Pacific fără escală, relatează CNN.

Kenichi Horie deține mai multe recorduri Guinness World Records, printre care cea mai rapidă traversare a Pacificului cu energie solară și cea mai lungă călătorie cu o barcă cu pedale.

Sâmbătă, 4 iunie, el a stabilit un record, devenind cel mai bătrân navigator solitar din lume care a traversat fără escală Oceanul Pacific.
Horie a ajuns în apele din largul peninsulei Kii, în vestul Japoniei, la ora locală 2:39, după ce a petrecut mai bine de două luni traversând cea mai mare masă de apă din lume.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Horie a pornit pe vasul său din San Francisco, California, pe 27 martie. El a spus că unele părți ale călătoriei au fost dificile, dar a luat legătura cu familia sa în fiecare zi, sunându-i pe telefonul său prin satelit. „Dacă nu sunam cel puțin o dată pe zi, își făceau griji”, a adăugat el.

Partenerii noștri