• Declarație de război de la guvern către medicii și personalul medical care nu se vaccinează: „Nu vreți? Sa faceți teste periodic si sa le plătiți voi!” – spune Ministrul Sănătății.
  • Vine perioada vacanțelor, dar nu ne putem bucura complet de ele – ploile și furtunile au ocupat România. Nu au stricat doar vacanțele – sunt case distruse și oameni strămutați. Peste 20.000 de angajați MAI luptă cu natura.
  • S-ar putea să nu o mai vedem niciodată pe Britney Spears pe scenă. Britney a dat de înțeles asta într-un video postat pe social media. Legal, Tatăl ei decide pentru cariera ei și pentru afacerile ei.
  • Paradoxul în care a ajuns omenirea – combate poluarea generând poluare. Producerea de mașini electrice este mai poluantăa decât cea a mașinilor clasice. Vânzarea mașinilor electrice crește – cresc și grijile.
  • Țara e măcinată de furtuni și de problemele economice aduse de Covid, dar șefilor de la Guvernare – Cîțu și Orban – le arde de alte probleme. Cum își împart puterea în partid, în PNL. Pentru niște alegeri care sunt, oricum, abia în septembrie.
  • Mai nou, e bataie mare si lucrezi în România. Sute de artiști din peste 20 de țări au venit la Iași ca să lucreze ca balerini la Opera Națională.

Juriul de astăzi: Alice Stroescu, Ștefan Ionescu și Alin Vaida – director „Jazz In The Park”.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri