• O femeie acuză că a primit un „prosop prăjit“ în locul puiului crispy pe care îl comandase
  • Lanțul de fast-food filipinez Jollibee a închis temporar un punct de vânzare în urma reclamației
  • Jollibee este cel mai mare lanț de fast-food din Filipine

Lanțul de fast-food filipinez Jollibee a închis temporar un punct de vânzare în urma unei reclamații a unei cliente care spune că a primit un prosop prăjit în locul faimosului pui crispy, scrie vice.com.

Alique Perez susține că a primit comanda „specială“ într-o postare virală pe Facebook. Fotografiile și video-ul publicate de tânără care arată un prosop turcoaz acoperit cu aluat prăjit, specific puiului crispy, au strâns aproape 100.000 de reacții, peste 86.000 de utilizatori distribuind postarea.

Postarea a fost, de asemenea, inundată de comentariile clienților dezamăgiți și fanilor lanțului de fast-food, care este cel mai mare din Filipine.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

În postarea de pe Facebook, Perez a spus că a comandat masa pentru fiul ei. „Cum naiba să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești?! Atât de dezgustător și jenant!“, a scris ea.

Într-un apel telefonic, joi, Perez a refuzat să mai comenteze.

Reacția companiei

Jollibee a declarat mai târziu, în aceeași zi, că a ordonat închiderea unui punct de vânzare din exclusivistul Bonifacio Global City, timp de trei zile, pentru a „investiga cu atenție procedurile și pentru a-și reinstrui echipa restaurantului“.

Compania a mai spus că este profund îngrijorată și a indicat „abateri“ ale personalului de la procedurile standard de pregătire a mâncării.

Jollibee a dezvoltat cu atenție și a respectat procedurile de preparare a alimentelor pentru a se asigura că livrează produse de calitate excelentă, punând preț pe satisfacția clienților. Vom continua să ne străduim să îndeplinim standardele înalte pe care ni le-am stabilit pentru noi înșine“, a adăugat compania.

Partenerii noștri