• POLIȚIA LUCREZĂ. LINIȘTE! Dormi liniștit, poliția lucrează pentru tine. Dar nu prea tare: Ancheta de la Arad arată stilul adormit. Polițiștii nu i-au chemat la audieri pe oamenii de la vulcanizarea unde a fost mașina înainte de explozie.
  • UN CADOU NUMIT VACCIN. Primele atenții oferite de Primăria București. Cine merge mâine să se vaccineze nu pleacă de acolo cu mâna goala.
  • DON’T CRY FOR ME, ARGENTINA! Și noi ne temeam că România nu poate organiza Campionatul European. Uite aici: Cu 13 zile înainte de startul Campionatului Americii de Sud, Argentina a anunțat că se retrage.
  • C-AȘA MUNCESC OAMENII BUNI. Copii, voi stați cuminți! Parlamentarii sunt regii vacanțelor. Senatorii și deputații nu au muncit astăzi, deși era zi lucrătoare. Dar cine e liber de vineri până miercuri?
  • DOZA DE SPERANȚĂ. Veste uriașă pentru bolnavii de diabet: Pot lua doar o doză de insulină pe săptămână. Cercetătorii au găsit metoda prin care diabeticii pot câștiga o doză suplimentară de viață socială.
  • MUNCA, NOUL HOBBY NAȚIONAL. E greu oricum. După ce s-au plâns de problemele din pandemie, proprietarii de business-uri au dat peste alta: Ar angaja, însă n-au pe cine. Angajații vor salarii mari. Cine dă mai mult?

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Lucian Burlea, Teona Gherasim și Tora Apetrii.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri