• Decesul primului britanic vaccinat împotriva COVID creează confuzie în Argentina
  • Coincidența de nume transformă în video viral decesul lui William ”Bill” Shakespeare
  • Prezentatoarea unui post din Argentina a anunțat că a murit marele scriitor renascentist
  • ”E vorba despre unul dintre scriitorii cei mai importanți”, a spus prezentatoarea

Te gândești că se poate întâmpla oricui. Decesul primei persoane vaccinate în Marea Britanie a fost o veste tristă, dar acum este subiectul unui video viral.

O prezentatoare din Argentina l-a confundat pe englezul decedat cu scriitorul renascentist care a trăit acum mai bine de patru secole.

Așa cum știm, e vorba despre unul dintre scriitorii cei mai importanți. Pentru mine, e cel mai relevant, în limba engleză. O să vă spunem câte ceva, pentru că a fost prima persoană care a primit vaccinul împotriva noului coronavirus. Prima persoană care a primit vaccinul a murit în Anglia, la 81 de ani“, a spus prezentatoarea TV.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit pe 25 mai, la vârsta de 81 de ani, informează BBC.

El a intrat în istorie ca fiind primul bărbat vaccinat cu serul de la Pfizer, în luna decembrie 2020 la Spitalul Universitar din Coventry. Totuși, cel care poartă numele fostului dramaturg nu a fost primul om imunizat, o femeie i-a luat-o în față, Margaret Keenan.

Partenerii noștri