• Festivalul Electric Castle din 2021 a fost amânat.
  • Anunțul a fost făcut în dimineața zilei de luni, 17 mai 2021, pe pagina de Facebook a festivalului.
  • „În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021”, se arată în mesajul de pe Facebook.
  • Renate Roca, PR Electric Castle: „Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date anunțate în 2022”.

Ediția a opta a festivalului Electric Castle din 2021 a fost amânată, scriu organizatorii pe pagina de Facebook. Anuțul a fost făcut în dimineața zilei de luni, 17 mai.

„Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta. În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021. E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, se arată în anunțul de pe Facebook.

Headline-urile pentru Electric Castle 2022

Organizatorii anunță pe Facebook care sunt headline-urile pentru festivalul Electric Castle 2022: „Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones”.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

„De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri”, mai scrie în mesajul de pe Facebook.

Renate Roca, PR Electric Castle: „Autoritățile au spus vineri că există o limită de spectatori de 2.500 în iulie, iar la Electric Castle o singură zi de evenimente însemna o medie de 40.000 de spectatori”

„Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date anunțate în 2022. În zilele următoare vom reveni cu detalii specifice.

Este de fapt un cumul de motive și a fost o decizie pe care am luat-o foarte greu, dar era momentul să o luăm, iar noi, deja de câteva săptămâni, suntem sub presiunea timpului. Noi eram programați pentru luna iulie, ceea ce înseamnă foarte puțin timp pentru implementare.

Autoritățile au spus vineri că există o limită de spectatori de 2.500 în iulie și e clar că nu putem organiza un eveniment cu atât de puține persoane.

O singură zi de eveniment însemna o medie de 40.000 de spectatori. Este clar că aceste măsuri vor mai fi discutate și vor fi adaptate. Asta va mai lua ceva timp, pe care nu-l avem din păcate. Suntem pe o piață de evenimente foarte tulbure în Europa. Trupele și-au regândit evenimentele. Nu ne-am dorit să facem o ediție de compromis”, a spus Renate Roca, PR Electric Castle.

Partenerii noștri