• Chemat la București de Iohannis, cel mai puternic om din lume, Biden a și acceptat, a și refuzat. Adică, a venit pe Zoom. La summit-ul de la București, NATO și-a dat update la eventualele probleme care pot apărea din cauza Rusiei.
  • Te doare mintea cand îți dai seama pe mâna cui sunt banii României – îți arăt o nouă dovadă de incompetenţă! Azi despre clica de incompetenți de la casele de sănătate – care administrează 10 miliarde de euro. Din cei 33 de concurenți, doar cinci au luat note de trecere. Lasă, că trece!
  • Ce-am mai aflat de la polonezi – în timp ce președintele lor stătea de vorbă cu Iohannis. „Gay-ii sunt o patologie socială la fel ca dependența de droguri și cerșitul”. Asa zice guvernul lor.
  • De azi e oficial, România intră în rândul țărilor care renunță încet-încet la restricțiile aduse de Covid. Apăsăm play la petreceri, spo rt, cultură, nunți, evenimentele religioase și tot ce nu puteam face până acum.
  • Cercetătorii britanici au descoperit că cercetătorii români nu descoperă nimic. Ironia e inspirată din fapte reale – ai noștri sunt mai prost plătiți decât menajerele.
  • Cât mai costă un vot – depinde cine plătește. 12 lei la PSD și PNL, 8 – la USR sau 50 la partidul lui Ponta. AUR a obținut voturi de 2 lei.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Tatiana Lipchin, George Mihalcea și Irina Rădulescu.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri