• Alexandra Paven a fost invitată la Marius Tucă Show
  • Alexandra Paven: „Romantismul va reveni în trend”
  • Alexandra Paven: „Sexul a vândut cel mai bine”

Esențele tari se creează dintr-o alchimie care are la bază senzația ultimă. A mirosi înseamnă a defini, a identifica. Mirosul stă într-o excesivitate atât de subtilă, încât e greu să o delimitezi. De unde începe <prea-multul>? Cât este <prea-puținul>? Un parfum e o poveste. Care este povestea din spatele esenței? Cât este chimie și cât este inspirație? Alexandra Paven, creator de esențe, a venit la Marius Tucă și-ți spune aproape totul despre semiotica parfumului.

„Romantismul va reveni în trend”

Alexandra Paven, creator de esențe: „Ne-am pierdut abilitatea de a comunica, dar când se va termina această nebunie, romantismul va reveni în trend. Toate ca un cumul de a te integra în societate. Unii nu știu să devină seducători. În Anglia s-a dat o lege că bărbatul putea să divorțeze pentru că femeia a folosit un parfum seducător.”

„Sexul a vândut cel mai bine”

Alexandra Paven: „Parfumul poate să fie armă de seducție. Parfumul nu te poartă, tu îl porți. Sunt parfumuri fără nume. Opresc timpul în loc. O doamnă a făcut o lumânare care miroase… așa miroase vaginul meu. Sexul a vândut cel mai bine. Am făcut o platformă reușită. Este opusul lumânării care miroase a vaginul doamnei. Când nu ai pe nimeni și vrei să te combini, poartă parfumul ăsta. Este o armă letală, trebuie să te gândești și te face să fii un animal de pradă.”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Marius Tucă Show, la Aleph News. „Fă-mi un parfum care miroase a iubire!” (Christian Dior)

Partenerii noștri