• Amenințare de război la porțile României. Rușii repetă scenariul de când și-au atacat ultimul aliat din Europa de Est – 90.000 de soldați și 1.000 de tancuri la câteva sute de kilometri de România.
  • În București au apărut panouri de reclamă la vaccin – fiecare face reclama ce îi trece prin cap – Guvernul nu are însă niciun anunț pentru oameni înafară de reclama din gură în gură făcută de premierul Cîțu.
  • România va avea miliarde în bancă și nu va avea cu cine să le folosească – nevoie disperată pentru 15.000 de ingineri – vorbim în direct cu rectorul Politehnicii din București despre penuria teribilă din piață.
  • Noaptea cuțitelor între PNL și USR se amână – Cîțu mulțumește pentru înțelegere și s-a autoinstalat ministrul Sănătății – cine cere ca Ministerul Sănătății să fie desființat tocmai când împarte 10 miliarde de euro. Discutăm în direct cu Rareș Bogdan și șeful terapia, Dragoș Damian.
  • Angela Merkel se vaccinează și ea cu AstraZeneca iar cehii joacă iar pe invers – cumpără toate dozele la care renunță Danemarca – prea bogați, prea mofturoși.
  • 30 de soldați români din cei 30.000 rulați în Afganistan au murit – Joe Biden a decis ca România să părăsească cel mai depărtat teatru de război pentru noi.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Tatiana Lipchin, George Mihalcea și Erica Moldovan.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri