• Telefonul a fost cel mai folosit device pentru pentru accesarea site-urilor de shopping
  • Repondenții studiului au spus că folosesc în 80% din cazuri telefonul, 47% laptopul, 40% desktopul, 17% tableta și numai în 7% din cazuri televizorul smart
  • 20% dintre clienți au început să cumpere de pe internet abia anul trecut

Tu cum îți făceai cumpărăturile înainte de pandemie? În 2020, n-ai prea avut de ales și ai folosit cel mai mult online-ul.

20% dintre clienți au început să cumpere de pe internet abia anul trecut. Iulia Pencea reprezintă o companie care face studii de piață. Ea spune că cele mai multe cumpărături s-au făcut sâmbăta.

Pe primul loc sunt electronice și electrocasnice, partea de fashion, haine și așa mai departe și partea de îngrijire personală, după care telefoane, televizoare”, a spus Iulia Pencea, managing director Nielsen.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

O treime dintre părinți au făcut cumpărături online.

Tudor Enica spune că pandemia l-a împins să facă cumpărături online mai mult decât înainte. Nu a mai fost în magazine fizice, ca să protejeze sănătatea familiei.

Am făcut toate cumpărăturile alimentare online. Și electrocasnice, și electronice. Alimente n-am cumpărat deloc online înainte să înceapă pandemia. Înainte de pandemie cumpăram, în principiu, doar uneori unele haine online”, a spus Tudor Enica.

Telefonul a fost cel mai folosit device pentru pentru accesarea site-urilor de shopping. Adică în 80% din cazuri, potrivit sondajului.

Telefonul mobil este folosit cu preponderență pentru accesarea site-urilor de shopping.

Repondenții studiului au spus că folosesc în 80% din cazuri telefonul, 47% laptopul, 40% desktopul, 17% tableta și numai în 7% din cazuri televizorul smart.

Partenerii noștri