• Cântăreața Demi Lovato a făcut mărturisiri incredibile într-un documentar.
  • Artista vorbește despre supradoza care i-a fost aproape fatală, în 2018.
  • Seria de documentare se va numi „Dancing with the Devil” și va apărea în martie.

Cântăreața americană Demi Lovato a oferit detalii uluitoare din viața sa, într-un documentar pe care artista îl va lansa pe YouTube, în martie. Demi Lovato le-a spus fanilor săi despre perioada dificilă prin care a trecut în 2018, atunci când a fost la un pas de moarte.

Atunci, cântăreața a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri, deși fusese abstinentă şase ani după ce a urmat tratament pentru dependenţă de alcool şi droguri.

S-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mai mulţi ani

Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam de trăit cinci până la zece minute”, a spus Demi Lovato în trailerul serialului documentar „Dancing With The Devil” al YouTube, potrivit Associated Press, citat de Mirror.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Încă mă confrunt cu efectele supradozei”, a recunoscut artista în vârstă de 28 de ani. Lovato, copil-vedetă al Disney, s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mai mulţi ani.

Sunt gata să mă întorc, să fac ceea ce iubesc. Adică să fac muzică. Nu-mi trăiesc viața pentru alte persoane, pentru titlurile lor sau comentariile de pe Twitter”, spune Lovato acum.

Partenerii noștri