• Festival de mușchi pe Facebook făcut de premierul Cîţu. Creșterea din trimestrul 4 e peste așteptări, scăderea României coboară la minus 3,9 pe anul 2020. Să fie bine, ca să nu fie rău.
  • Discutăm live cu creatorul sistemului de intervenții de urgență, Raed Arafat, despre tragedia de la Constanța. Femeia care nu a mai apucat să coboare pe una dintre cele trei scări de pompieri din județ.
  • Apocalipsa ar putea avea loc aici, acum. Profesorii americani discută renunțarea la cel mai mare dramaturg al planetei. Shakespeare este acuzat că a fost ușor rasist, sexist și cam proprietar de sclavi.Stupoare și dezamăgire din Israel pentru declarațiile primarului PNL de la Constanța despre strada Ion Antonescu în țara responsabilă pentru dispariția a 300,000 de cetățeni evrei.
  • Clujul trăiește o nouă poveste traumatizantă, o înregistrare audio arată cum vorbește un medic cu un părinte disperat. „Du-o singur la urgența, nu mă înveți tu pe mine ce să fac”.
  • Două milioane de români s-au vaccinat sau sunt programați să fie vaccinați. România a ajuns exemplu pentru platforma care face ordine într-o țară obișnuită să sară peste rând.

Ştefan Ionescu, Teona Tomoaiaga si Victor Țăpeanu sunt juriul de astăzi.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri