• Travel shaming este un trend care a apărut în online odată cu decizia mai multor state de a interzice călătoriilor neesenţiale
  • Cei vizaţi de shaming nu sunt doar turiştii, ci și mulți influenceri
  • Larisa Lupoaea, Beauty influencer: „Din punctul meu de vedere, acest concept de travel shaming este puţin exagerat”

Dacă vrei să călătoreşti în pandemie, fii atent pentru că ai putea deveni victima travel shaming-ului. Este un trend apărut în online, odată cu decizia mai multor state de a interzice călătoriilor neesenţiale.

Cei vizaţi de shaming nu sunt doar turiştii. Numeroşi infuenceri au fost aspru criticaţi, după ce au postat poze din vacanţe. Larisa este beauty influencer. Ea călătorit în perioada pandemiei, dar spune că a respectat măsurile anti-coronavirus.

Larisa Lupoaea, Beauty influencer: „În perioada pandemiei am fost în Turcia, înainte să înceapă carantina din primăvară, în vară am fost în Grecia, iar acum, în ianuarie, am fost în Emirate. Trebuie să respecţi toate măsurile care sunt impuse în toate ţările în care mergi.”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Cu toate că vacanţele nu mai sunt la fel, Larisa este de părere că viaţa trebuie să continue, într-un mod responsabil.

Larisa Lupoaea, Beauty influencer: „Din punctul meu de vedere, acest concept de travel shaming este puţin exagerat. Cred că viaţa trebuie să continue, într-un mod conştient, într-un mod responsabil. Nu ne putem continua viata fără să fim conştienţi că suntem în pandemie, însă pentru sănătatea noastră mintală, pentru fericirea noastră, trebuie să facem şi genul acesta de acticităţi, dar cu măsură.”

Partenerii noștri