• Ciprian Lupu este singurul pilot cu dizabilități din România
  • Ciprian Lupu participă la maratoane de înot
  • în 2002 a avut un accident și a rămas imobilizat de la brâu în jos
  • În România există încă instituții fără rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități

Ești învingător când nu mai ai limite fizice și mentale. O demonstrează Ciprian Lupu. Pasionat de înot, în 2002 a rămas imobilizat de la brâu în jos după o săritură în cap. Dar asta nu l-a împiedicat să meargă la maratoane de înot.

Nu se dă înlături nici de la maratoanele de alergare în scaun cu rotile. Și nu s-a oprit aici. În urmă cu 2 ani a devenit pilot de curse. Iar fiecare reușită vine cu și mai mare încredere în propriile forțe.

Ciprian Lupu: „Toată lumea spune că nu e ușor, eu m-am obișnuit și mă coordonez foarte bine și îmi iese de cele mai multe ori. În primul rând trebuie să nu ai nici o limită mentală, de acolo pleacă totul. După aceea dacă îți propui ceva și îți dorești și e visul tău, trebuie să faci nște sacrificii, dar important e să te apuci că restul vine de la sine.”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Ciprian este singurul pilot de curse profesionist, cu dizabilități, din România. Toate comenzile le are la mână și a investit în mașina de curse aproximativ 17.000 de euro. La competiții nu există diferențe. Este egal cu ceilalți piloți.

Partenerii noștri