- Trei sferturi dintre bărbați (72%) și peste jumătate dintre femei (54%) regretă că s-au căsătorit.
- Jessica Leoni: Așteptările oamenilor și realitatea căsătoriei sunt de obicei nealiniate.
- „Remușcarea conjugală poate fi cu adevărat riscantă atunci când lovește, mai ales dacă te gândești la relațiile anterioare.
Regreți că te-ai căsătorit? Fericirea nunții durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au luat decizia corectă. Asta mai ales dacă ești bărbat, potrivit IllicitEncounters.com, care a pus aceeași întrebare pentru 1.800 de utilizatori ai site-ului de întâlniri extraconjugale. Trei sferturi dintre bărbați (72%) și peste jumătate dintre femei (54%) regretă că s-au căsătorit.
Advertisment
Primul motiv ar fi că oamenii care regretă că s-au căsătorit cu partenerul lor nu sunt de fapt împotriva ideii de a se căsători, ei doar spun că au ales persoana greșită și 38% spun că ar fi trebuit să rămână împreună cu un fost.
Al doilea motiv este rutina plictisitoare a vieții de căsătorie pe care îi fac pe oamenii să nu se gândească la căsătorie, iar 1 din 5 persoane declară că nu mai sunt atrași fizic de partenerul lor și dori să nu fi continuat să se căsătorească. Expertul în relații Jessica Leoni a spus: „Pe măsură ce relațiile evoluează, viziunea inițială romantizată poate intra în conflict cu aspectele practice ale vieții de zi cu zi, declanșând un sentiment de dezamăgire. Adevărul este că așteptările oamenilor și realitatea căsătoriei sunt de obicei nealiniate – s-ar putea să ai impresia că a spune „Da” va duce la o viață de curcubee și fluturi, dar căsătoriile sunt o muncă grea.
Recomandări
„Remușcarea conjugală poate fi cu adevărat riscantă atunci când lovește, mai ales dacă te gândești la relațiile anterioare. Oamenii pot începe să se întrebe dacă iarba este mai verde de cealaltă parte și, în cele din urmă, aceasta ar putea fi impulsul care îi face să joace departe.”
Citește și
- Adrian Sârbu: Românii nu vor să fie președinți pentru că în politică s-au înscăunat incompetența și impostura, omul nepotrivit la locul potrivit
- Adrian Sârbu: România nu e obligată să asigure salariu pe viață nimănui. Orice funcție publică trebuie limitată la două mandate
- Adrian Sârbu: Votul direct, uninominal și electronic va elimina președintele-arbitru. Singurul arbitru vei fi, tu, votantul
Partenerii noștri