- Restaurantele s-ar putea redeschide din 9 iulie.
- Patronii spun că cea mai bună parte este că îşi pot adăposti clienţii de ploaie în interior, în loc să-i trimită acasă.
- Peste un sfert dintre aceste business-uri ar putea rămâne închise în continuare, din cauza pierderilor prea mari.
Vei putea merge şi în interiorul restaurantelor, din 9 iulie. Măsurile de siguranţă nu au fost făcute încă publice de către autorităţi, iar patronii au fost nevoiţi să le intuiască pentru a putea începe pregătirile.
Advertisment
Regulile de redeschidere trebuie stabilite de o comisie alcătuită din oficiali ai sănătăţii şi reprezentanţi ai asociaţiei patronale.
Specialiştii industiei spun că 30-40% dintre business-urile acestui domeniu ar putea rămâne închise din cauza pierderilor suferite – de aproximativ 2,4 miliarde de euro din cifra totală de afaceri.
Recomandări
Luiza Popescu, proprietar de restaurant, spune că redeschiderea îi oferă o variantă de rezervă pentru o zi ploioasă: „Pregătirile bănuiesc că vor fi aceleaşi, normele vor fi aceleaşi. Pregătiri pentru mine înseamnă să elimin 30 de locuri din restaurantul meu, în interior. Pentru noi, vara, un restaurant în interior înseamnă o umbrelă enormă, unde noi putem adăposti oamenii de ploaie. Dacă normele vor fi aceleaşi ca şi pentru terasă, vom avea voie patru persoane la aceeaşi masă, distanţare de 2 metri între scaune, mască, dezinfectări.”
- Cine „șoptește dirty” în chat? Vedetele OnlyFans lasă AI-ul să vorbească cu utilizatorii
- Tu cât ești dispusă să dai pe o geantă? Directorul artistic de la Hermès îți spune că 10.000$ e un preț rezonabil
- Acum ai acces la toată arhiva de poze șterse din telefonul tău! Cum? Cu site-ul PimEyes
- Ce faci în vacanța de iarnă? Îi iei pe cei dragi și explorați pârtiile românești
- Unde mergi în vacanța de iarnă? La ski în Europa și nu numai
Partenerii noștri