- Tafelspitz este considerat unul din preparatele tradiționale ale Austriei.
- Poți încerca Apfelstrudel, o prăjitură locală ce este umplută cu mere proaspete.
- Spatzle, o altă specialitate culinară, este un tăiețel de ou care se servește sub diferite forme și varietăți.
Ossobuco și tafelspitz sunt rețete culinare mai puțin cunoscute la noi, dar foarte populare la ele în alte țari. Există diverse specialități culinare pe care le poți încerca în Austria și de care te poți îndrăgosti, atât de gust, cât și de felul în care este prezentat.
Advertisment
Tafelspitz este una dintre supele recunoscute în Austria. O supă de carne de vită garnisită cu orice vrem, iar elementul interesant este sosul de vișine.
La desert, Apfelstrudel, o prăjitură locală ce este umplută cu mere proaspete, e nelipsită la masa austriecilor. Îl poți servi cu frișcă sau cu sos de vanilie.
Recomandări
Sursă: Einfach
Dacă vrem totuși să alegem să mâncăm mai aproape de România, putem merge în Ungaria pentru a servi o supă de pește. Se prepară din mai multe feluri de pește care este pisat și fiert cu boia.
Citește și
- Robotics Transformer 2, noul model de inteligență artificială care îi învață pe roboți să ducă gunoiul
- Viermii care au înviat dupa 46.000 de ani. Cum au fost descoperiți
- 25.000 de persoane au participat la marșul Bucharest Pride. Noua Dreaptă- contramanifestație
Partenerii noștri