De la primul clopoțel este nelipsit din ghizodanul tău, îl prepari rapid și e mereu acolo când ai nevoie de o gustare rapidă care să îți dea energie. Cred că știi despre ce îți vorbesc azi. Sandwich Club.
Originile sunt disputate, dar se crede că a fost creat pentru prima dată la sfârșitul secolului al XIX-lea în cluburile de elită din New York, de unde și numele său. Prima rețetă de Sandwich Club a fost publicată într-o carte de „salate, sandwich-uri și delicatețuri pentru chafing-dish” în 1899. Interesant este că, până în anii 1920, sandwich-urile erau de obicei considerate „gustări delicate” pentru doamne. Totuși, Sandwich Club a fost aparent o excepție de la această „regulă” si era considerat o opțiune potrivită pentru bărbați, de savurat la o cină după teatru sau ca gustare înainte de somn în cluburile de bărbați.
Un Sandwich Club clasic se face din trei felii de pâine prăjită, între care se așază bucăți subțiri de carne de pui sau curcan, bacon crocant, roșii proaspete, salată verde și maioneză. Aceste ingrediente sunt adesea stratificate astfel încât fiecare mușcătură să-ți ofere un amestec perfect de arome și texturi. De obicei, sandvișul este tăiat în patru sferturi și fiecare parte este prinsă cu o scobitoare pentru a menține ingredientele la locul lor. Sandwich Club poate varia în funcție de preferințele regionale sau personale.
Sandwich Club este frecvent întâlnit în meniurile restaurantelor și cafenelelor din întreaga lume, datorită versatilității și gustului său reconfortant. Unele variante includ felii de avocado, ou fiert, și diferite tipuri de brânză-poate fi de burduf, cheddar, topită și lista continuă. Alte opțiuni populare se prepară cu pâine integrală sau cu semințe, pentru un plus de sănătate. Acest sandviș este adesea servit cu o salată mică, cartofi prăjiți sau chipsuri, ceea ce îl face o opțiune populară atât pentru prânz, cât și pentru cină.
Este un exemplu perfect de mâncare simplă și gustoasa… Așa că… poftă bună!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri