„Tranzițiile în privința energiei sunt cruciale, dificile și lente”. Matt Ridley, „Inovația- cum funcționează & de ce-i priește libertatea?”, traducere Andreea Călin, Nemira 2021.
Advertisment
Pentru tine ce mai înseamnă ziua muncii acum? Un răspuns îți oferă o carte care îți poate schimba perspectiva asupra muncii. Iar luna mai la citEști este luna selecțiilor legate de „Libertate din datorie”. În volumul „Inovația- cum funcționează & de ce-i priește libertatea?”, Matt Ridley îți dezvăluie ideea noutății în lumea pe care o știi. Te-ai obișnuit să te gândești la inovație ca la un proces cu vedete. Asta te cam împiedică poate să îți dai seama în ce măsură trăiești inovația ca o colaborare. În plus, în felul acesta, ai și ocazia să te gândești de ziua muncii cum găsești un echilibru. Un echilibru între responsabilitățile profesionale și libertatea de a-ți exprima creativitatea și individualitatea.
„Cu câteva excepții, majoritatea din domeniul digital, motorul inovației se îneacă și societatea nu are parte de cât de multe produse și servicii de valoare ar avea nevoie.” Matt Ridley, „Inovația- cum funcționează & de ce-i priește libertatea?”, traducere Andreea Călin, Nemira 2021
Recomandări
Pornind de la poveștile pasionante ale inovației, de la cum au pornit și cum au reușit sau au dat greș, Matt Ridley ne vorbește despre motoare, cafea, cartofi, vaccinuri, antibiotice, calculatoare, inginerie genetică, mașini, radio, social media, inteligență artificială, țânțari, trollere, apă cu clor, toalete, radio, detectoare de bombe, ierbicide, drepturi de autor, câini, agricultură, trenuri, țigări electronice, telegraf, fertilizatori, motoare cu aburi, motoare cu reacție sau motoare de căutare, telefoane mobile și, în cele din urmă, despre viața însăși, arată editura.
Partenerii noștri