• Australianul Danny McCubbin, în vârstă de 58 de ani, s-a numărat printre cei care au cumpărat case în Italia la 1 euro. 
  • Din păcate, însă, visul său a fost împiedicat de un termen limită, așa că a fost nevoit să ,,returneze” casa.
  • Australianul, odată stabilit, și-a deschis o bucătărie comunitară care oferă mese gratuite familiilor vulnerabile.

Danny McCubbin s-a numărat printre bucuroșii cumpărători ai unei case de doar 1 euro, în Sicilia. Din păcate, însă, visul său a fost împiedicat de un termen limită, astfel a trebuit să ,,returneze” casa.

Bărbatul a părăsit Marea Britanie pentru visul său, dar a trebuit să returneze casa achiziționată cu 1 euro pentru că renovările nu au putut fi finalizate la timp.

El cumpărase o casă în Sicilia, mai exact în Mussomeli, unde a fost activă campania ,,Case 1 euro” , ce avea ca scop atragerea străinilor în zonele părăsite de italieni.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Ca mulți alții, Danny a fost atras de frumusețea zonei și a considerat că oferta era prea bună pentru a fi refuzată. Mirror scrie că visul australianului ce părăsise UK pentru Italia s-a stins puțin câte puțin din cauza clauzei conform căreia cumpărătorii aveau termen limită de renovare a proprietății de trei ani de la cumpărare. Doar atunci, ei deveneau proprietari cu drepturi depline. Cum nu a putut respecta termenul, bărbatul a restituit proprietatea agenției, care a revândut-o.

Cu toate acestea, bărbatul este recunoscător că și-a câștigat reședința italiană și acum numește frumosul oraș acasă. El spune că mereu a visat să se mute undeva unde costul vieții nu era atât de mare.

Deși a returnat casa la 1 euro, Danny nu s-a lăsat, ci și-a cumpărat o altă locuință ieftină, la 8.000 de euro, care a necesitat mai puțină muncă. Cu ajutorul a doi muncitori și a 5.000 de euro el a și renovat noua casă în doar o săptămână. Australianul, odată stabilit, și-a deschis o bucătărie comunitară care oferă mese gratuite familiilor vulnerabile.

,,M-am mutat aici la sfârșitul lui decembrie 2020, pentru că am vrut să locuiesc în Italia când a avut loc Brexitul. Întotdeauna mi-am dorit să trăiesc în Sicilia, părinții mei iubeau peisajul rural. Așa că m-am întrebat ce lipsește în Mussomeli și mi-a venit ideea The Good Kitchen”. , a mai spus Danny McCubbin.

Citește și

Cum se menține Regele Charles al III-lea în formă la 74 de ani. Ce face zilnic timp de 12 minute

VIDEO. NASA prezintă „habitatul de pe Marte”. Patru voluntari încep noul experiment în vară

Un vas de război american navighează prin strâmtoarea Taiwan la câteva zile după exercițiile Chinei

Partenerii noștri