• Campania lui Trump a folosit monologul în propriul videoclip de campanie, postat pe site-ul Truth Social.
  • Personajul lui Matt Damon ține un discurs emoționant în care îl convinge pe Michael Jordan să semneze cu Nike.
  • ,,Air” este o odă a regizorului Ben Affleck către Nike și crearea modelului Air Jordan.

Campania fostului președinte Donald Trump nu a primit aprobarea de a prezenta un clip audio al discursului lui Matt Damon din filmul ,,Air” , regizat de Ben Affleck, într-un videoclip pe care acesta l-a distribuit pe rețelele sociale, potrivit studioului de producție cofondat de actori.

Trump, într-o postare pe Truth Social sâmbătă, a distribuit un videoclip care a inclus clipuri de la mitingurile sale alături de remarcile lui Damon, care îl interpretează pe fostul reprezentant de vânzări Nike Sonny Vaccarro în filmul despre crearea mărcii Air Jordan.

,,Nu eram la curent, nu am fost de acord, nu am aprobat și nici nu aprobăm sau nu aprobăm ca imagini sau înregistrări audio din Air să fie folosite în campania lui Trump ca reclamă politică sau pentru orice altă utilizare” , a declarat un purtător de cuvânt al companiei de producție a actorilor, Artists Equity, pentru corespondentul politic național al Axios, Alex Thompson.

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump a răspuns cu un emoji ca replică la această declarație, a relatat ulterior Thompson.

Trump a distribuit videoclipul, alături de un link pentru donații, la doar câteva zile după ce un mare juriu federal l-a pus sub acuzare pentru acuzații legate de gestionarea documentelor sale clasificate.

Compania de producție nu este singura din lumea divertismentului în ceea ce privește afirmațiile potrivit cărora Trumphas a folosit materiale fără permisiune de-a lungul anilor.

Affleck și Damon au fost, de asemenea, critici la adresa lui Trump și și-au pus sprijinul în favoarea democraților în trecut.

Damon, într-un interviu acordat în 2017 publicației The Hollywood Reporter, a descris acțiunile lui Trump în calitate de președinte ca fiind ,,pernicioase” și a lăudat criticile lui Jimmy Kimmel la adresa remarcii ,,ambelor părți” făcute de fostul președinte în urma mitingului mortal ,,Unite the Right” din Charlottesville, Virginia.

Compania de producție nu este singura din lumea divertismentului în ceea ce privește afirmațiile potrivit cărora Trumphas a folosit materiale fără permisiune de-a lungul anilor.

Affleck și Damon au fost, de asemenea, critici la adresa lui Trump și și-au pus sprijinul în favoarea democraților în trecut.

Damon, într-un interviu acordat în 2017 publicației The Hollywood Reporter, a descris acțiunile lui Trump în calitate de președinte ca fiind ,,nocive” și a lăudat criticile lui Jimmy Kimmel la adresa comentariilor făcute de fostul președinte în urma mitingului ,,Unite the Right” din Charlottesville, Virginia.

Affleck l-a criticat, de asemenea, pe Trump și l-a ironizat după ce l-a întâlnit la un eveniment organizat în cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

Context

Campania prezidențială a lui Donald Trump a difuzat vineri un nou videoclip – primul de când fostul președinte a fost pus sub acuzare pentru acuzații federale privind presupusa sa manipulare defectuoasă a informațiilor clasificate și obstrucționarea justiției. Dar dacă sunetul îți sună cunoscut, asta pentru că a fost preluat dintr-un film popular. Iar dacă imaginile arată puțin ciudat, s-ar putea să fie din cauză că includ o imagine trucată a lui Trump, creată cu ajutorul inteligenței artificiale.

Videoclipul, văzut pentru prima dată de reporterul Alex Thompson de la Axios, a fost postat pe site-ul Truth Social și include un monolog al actorului Matt Damon rostit în filmul Air despre Michael Jordan și crearea celebrului pantof Nike. Pentru ca lucrurile să fie și mai ciudate, tabăra lui Trump nu s-a deranjat să obțină permisiunea de a folosi materialul audio, potrivit unui nou raport al Axios, scrie Forbes.

,,Banii îți pot cumpăra aproape orice, mai puțin nemurirea. Pe aceea trebuie să o câștigi” , sună monologul din noul videoclip.

Videoclipul continuă cu un monolog inspirațional, care subliniază că adevăratul test al unei personalități nu este atunci când a atins statutul de erou, ci atunci când a fost dărâmată. Filmarea îl prezintă pe Trump, inclusiv o poză care ar putea fi cunoscută. Imaginea este de fapt o poză fake creată cu instrumente de inteligență artificială. Trump a împărtășit imaginea falsă în martie pe Truth Social.

Pentru ca lucrurile să fie și mai ciudate, se pare că Trump nu a primit permisiunea de a folosi monologul. Artists Equity, compania de producție deținută de Ben Affleck și Matt Damon, a declarat sâmbătă pentru Axios că nu a fost deloc de acord cu utilizarea înregistrării audio.

Se pare că videoclipul a fost creat inițial de cineva care conduce un Patreon care se numește Il Donaldo.

Nu este clar dacă creatorul videoclipului are o relație oficială cu fostul președinte, dar Trump a folosit anterior videoclipuri create de comunitate pentru propriile eforturi de strângere de fonduri.

Citește și

Accident pe platoul de filmare la sequel-ul „Gladiatorul”. Şase actori au fost răniți

Taiwan a ridicat de la sol avioane de luptă după ce avioane militare chineze au trecut linia mediană a strâmtorii

VIDEO. Alicia Keys a anunțat premiera musicalului „Hell’s Kitchen”. Povestea este inspirată din propria viață

Partenerii noștri