- În secolul al XVIII-lea, infractorii trebuiau să plătească o amendă de 5 șilingi si bețivii obligați să poarte ceea ce se numea o pelerină de bețiv.
- Pelerina bețivului este făcută dintr-un butoi de lemn cu găuri tăiate pe laterale pentru a se potrivi pe brațele unei persoane.
- Pelerina bețivului a fost un tip comun de pedeapsă de la mijlocul anilor 1600 până la 1800 în Europa, dar și-a făcut drum și în alte țări.
Criminalii din Anglia ai secolului al XVIII-lea erau condamnați la pedepse dure, inclusiv tortură și moarte, dar cei care au primit contravenții au fost supuși la diferite sancțiuni, dintre care unele includ muncă silnică, marcare cu fierul de călcat fierbinte, biciuire publică și chiar bătuți cu legume și ouă putrezite.
În 1551, Parlamentul a adoptat legea Ale Houses, care a făcut din intoxicația cu alcool o infracțiune civilă.
Legea a fost adoptată pentru a reglementa vânzarea de alcool în baruri și pentru a preveni comportamentul dezordonat și abuzul din cauza beției. Numai casele de bere și hanurile care aveau licențe aveau voie să vândă băuturi alcoolice.
Noul regulament, însă, nu i-a împiedicat pe unii oameni să-și savureze băuturile în exces. Și din moment ce beția era o ofensă, cei care erau prinși în stare de ebrietate sau mahmuri au fost supuși unei forme unice de pedeapsă care poate părea de râs acum, dar era destul de greu de suportat. Infractorii trebuiau să plătească o amendă de 5 șilingi si bețivii obligați să poarte ceea ce se numea o pelerină de bețiv.
Pelerina bețivului era făcută dintr-un butoi de lemn cu găuri tăiate pe laterale
Pelerina bețivului nu era doar o bucată de pânză pe care bețivii erau obligați să o poarte. Până la urmă, asta nu era suficient pentru a pedepsi pe cineva care a comis o infracțiune civilă. Pelerina bețivului este făcută dintr-un butoi de lemn cu găuri tăiate pe laterale pentru a se potrivi pe brațele unei persoane. După cum se menționează, băutorii obișnuiți care au fost prinși au fost obligați să poarte Pelerina Bețivului și să defileze prin oraș pentru o perioadă de timp, uneori cu orele, pentru a da un exemplu a ceea ce s-ar întâmpla dacă oamenii ar fi prinși în stare de ebrietate.. A fost o experiență umilitoare și a fost o formă de tortură fizică, deoarece butoiul era greu.
Această metodă îl ține pe infractor închis într-un butoi umplut cu propriile deșeuri. De asemenea, butoiul era uneori umplut cu apă înghețată pentru a-l calma pe infractor.
Pelerina bețivului și-a făcut drum spre Statele Unite
Pelerina bețivului a fost un tip comun de pedeapsă de la mijlocul anilor 1600 până la 1800 în Europa, dar și-a făcut drum și în alte țări. De fapt, a fost folosită ca formă de pedeapsă în coloniile americane, potrivit Brookston Beer Bulletin. Pe lângă faptul că purtau ceea ce au numit „cămașa de butoi”, cei care aveau probleme cu consumul excesiv de alcool au fost, de asemenea, obligați să poarte o litera roșie „D” în jurul gâtului.
Pelerina bețivului și-a făcut loc și în Războiul Civil, dar pedeapsa nu a fost limitată la bețivi, hoții erau de asemenea puși să poarte pelerine de butoi. O relatare din Războiul Civil, spune: „… sărmanul se chinuia în cel mai neconsolat mod, căutând lumea întreagă ca un pui pe jumătate eclozionat”, referindu-se la felul în care bărbatul își ascundea trupul într-un butoi, numai capul și extremitățile ieșind în afară.