Kinder cu „surprize”: Loturile care ar putea fi contaminate cu Salmonella

Ferrero retrage produsele Kinder care ar putea fi contaminate cu salmonella, notează BFM Business. Cei care au cumpărat astfel de produse sunt rugate să verifice lotul produsului. Pentru a identifica produsele considerate infectate, trebuie examinată data de expirare a produsului.
Consumatorii care au cumpărat recent bomboane de ciocolată Kinder sunt rugați să le examineze. În Franța, au fost depistate 21 de cazuri de salmoneloză. Până în prezent, au fost intervievați doar 15 pacienți. Cu toții consumaseră ciocolată Kinder produsă în aceeași fabrică belgiană în zilele dinaintea infecției.

Loturile care nu trebuiesc consumate:

Cum afecteză bacteria Salmonella

Salmoneloza este infectia cu bacterii din specia Salmonella. Salmonella provoacă toxiinfecții alimentare, care se traduc prin probleme gastrointestinale, adesea însoțite de febră, în termen de 48 de ore de la consumul de produse contaminate.

Aceste simptome pot fi agravate la copiii mici, la persoanele imunocompromise, la femeile însărcinate și la persoanele în vârstă.

Exit mobile version