25 martie este Ziua Internațională a Gofrelor. Care este cea mai bună rețetă?

Ce mănânci azi? Ce zici de gofre? 25 martie marchează Ziua Internațională a Gofrelor. Ele au apărut în Suedia la începutul anilor 1600 și s-au răspândit rapid în ținuturile din apropiere. Erau adesea mâncate cu gem și fructe. Mai târziu rețetele au fost interpretate, bucătarii experimentând cu tot felul de toppinguri.

Care este cea mai bună rețetă de gofre?

„Fie că vorbim de rețeta clasică cu lapte, ouă, făină și zahăr sau varianta americană, cu un aluat mai lichid, ambele variante sunt la fel de bune și sunt ideale pentru un mic-dejun”, a declarat Alex Strugari, bucătar șef Restaurant ROD, pentru Aleph News.

Ce toppinguri sunt populare?

„Cred că cel clasic, de sirop de arțar rămâne printre cele mai bune variante. O idee bună este sirpoul de arțar împreună cu fistic”, a adăugat acesta.

Exit mobile version